Період публікації:

від

до

Категорія:

Лікувальна фізкультура – невід’ємна складова комплексної реабілітації учнів НРЦ

Опубліковано: Четвер, 05 січня 2017 

min
max

Одним із шляхів підвищення життєздатності систем і функцій організму людини та профілактики захворювань є популяризація оздоровчої рухової активності серед дітей. На вирішення цих питань спрямована і професійна лікувальна фізкультура.

Основне завдання вчителя лікувальної фізичної культури Жовківського НРЦ «Злагода» полягає у визначенні комплексу вправ, методик, процедур та їх дозування для дітей, яким призначена така фізкультура. Враховуючи особливості захворювання та ступінь функціональних порушень, вчитель ЛФК підбирає дитині оздоровчі системи та програми, режими й оздоровчі фізичні тренування як у школі, так і в домашніх умовах.

Одним із видів роботи на уроках ЛФК є реабілітаційний масаж, який допомагає зняти судоми, відчуття дискомфорту і дратівливість; покращує стан імунної системи.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook