Період публікації:

від

до

Категорія:

Загальношкільне свято «Зима іде, коляду веде» в І відділенні КЗ ЛОР «НРЦ «Левеня»

Опубліковано: П`ятниця, 20 січня 2017 

min
max

       20 січня 2017 року в І відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулося загальношкільне свято «Зима іде, коляду веде».

       Діти співали пісні про зиму, декламували вірші. На святі звучали колядки. Цікавим був обряд водіння кози, яка, як відомо, несе добробут у кожну оселю. А Маланка потішала усіх своїми витівками.

       Наостанок, хлопчики засіяли усім присутнім зерном, побажали здоров’я, щастя та всяких гараздів.

Немає коментарів

Схожі статті:

Свято «Прощання з колядою» в КЗ ЛОР «НРЦ «Левеня» Свято «Прощання з колядою» в КЗ ЛОР «НРЦ «Левеня» Опубліковано: Середа, 01 лютого 2017        2 лютого 2017 року в актовій залі  І відділення Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» о 15:00 відбудеться свято «Прощання з колядою». У ньому візьмуть участь вихованці Львівської дитячої школи мистецтв № 10.

Переглядів: 1463 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Велика Коляда в НРЦ "Мрія" Велика Коляда в НРЦ "Мрія" Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 Сьогодні у великій сім'ї НРЦ "Мрія" відбулося прощання з Колядою. Поряд з легким сумом, ми відчували радість і натхнення від гарно проведених зимових свят. Чудові виступи дітей були обрамлені розкішним намистом колядок у виконанні педагогічного колективу "Шляхетні Львів'яни". Дякуємо РОМАН ПРОКОПЕЦЬ за...

Переглядів: 360 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook