Період публікації:

від

до

Категорія:

Завершується обласний конкурс мультимедійних проектів (відеофільмів) «Моя маленька батьківщина – душі потіха та розрада»

Опубліковано: Четвер, 26 січня 2017 

min
max

Завершується обласний конкурс мультимедійних проектів (відеофільмів) «Моя маленька батьківщина – душі потіха та розрада»,  організований комунальним закладом «Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді».

Старт йому був даний у серпні 2016 року. Журі другого заочного відбіркового  етапу розглянуло  21 сценарну заявку  із чотирнадцяти районів, ОТГ та міст області   і визначило серед них десять найцікавіших,  які братимуть участь у очному фінальному етапі, де буде  обрано  переможців, на яких чекають нагороди: цінні подарунки та дипломи.

    Відкрита презентація  цих відеофільмів відбудеться найближчим часом в департаменті освіти і науки Львівської облдержадміністрації. 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook