Період публікації:

від

до

Категорія:

"Права, обов'язки учнів, профілактика правопорушення"- виховна година в 3-4 класах Бориславської ЗСШ-інтернату

Опубліковано: П`ятниця, 03 лютого 2017 

min
max

2 лютого у Бориславській ЗСШ-інтернаті  вихователь Мельник Г.Є.  та класний керівник Романів Н.В. організували та провели для  учнів  3-4 класів  виховну  годину на тему  «Права ,обов’язки учнів, профілактика правопорушення», на яку було запрошено   офіцера Бориславського відділення поліції  Пліша Володимира Романовича, який розповів дітям про різні ситуації, в які може потрапити людина і як знайти вірне рішення, як не потрапити в тенета злочинців.

Діти називали номери телефонів відповідних служб. За допомогою сигнальних карток повторили правила дорожнього руху для пішохода.

Отже, ми маємо право на навчання,  лікування,  любов і піклування, відпочинок.

Правове виховання є невід’ємною складовою національного  виховання дітей. Оскільки наша школа є санаторною школою, де школярі навчаються і  оздоровлюються.

Про  цінність життя і здоров’я йдеться в Основному законі нашої держави –Конституції  України, де зазначено ,що людина, її життя і здоров’я визнаються найвищою соціальною цінністю. Нам потрібна здорова нація і фізично, і духовно.

Тому примножувати традиції, зміцнення і збереження здоров’я - це наш обов’язок, відсутність шкідливих звичок, правильне й корисне харчування, доброзичливе ставлення до оточуючих та вміння керувати своєю поведінкою - це здоровий спосіб життя. Це також  обов’язок кожного.

 Вихователь Мельник Г.Є., класовод  3 класу Романів Н.В.                         

Немає коментарів

Схожі статті:

«Я маю право…» - виховна година в 6-Б класі Бориславської ЗСШ-інтернаті «Я маю право…» - виховна година в 6-Б класі Бориславської ЗСШ-інтернаті Опубліковано: Вівторок, 10 жовтня 2017 26 вересня в 6-Б класі Бориславської ЗСШ-інтернату пройшла виховна година на тему «Я маю право…», яку підготувала і провела вихователь Петруняк І.М.  Ірина Миколаївна розповіла шестикласникам про Декларацію прав дитини. Також на виховну годину було запрошено шкільного психолога Качур О.І.. Ольга...

Переглядів: 479 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

«Здоровим бути модно». «Здоровим бути модно». Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 Збереження і зміцнення здоров'я дітей на сьогоднішній день є пріоритетним напрямком, оскільки лише здорові діти можуть належними чином засвоїти отримані знання. У 8 класі Бориславської ЗСШ- інтернату  вихователь Держепільський Микола Миронович провів виховну годину на тему , «Здоровим бути модно». Учні...

Переглядів: 440 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook