Період публікації:

від

до

Категорія:

На Стрийщині в гімназії відкрили сучасну котельню за 963 тис. грн (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 03 лютого 2017 

min
max

В НВК «СЗОШ-гімназія ім. М. Шашкевича» в селі Дуліби Стрийського району в урочистій обстановці відбулась церемонія відкриття завершеного будівництва теплогенераторної та системи обігріву.

Участь у заході взяли та перерізали символічну стрічку народний депутат України Андрій Кіт, депутат обласної ради Валентина Олексишин, перший заступник голови Стрийської райдержадміністрації Любомир Кащук, заступник голови районної ради Мирон Войтович, сільський голова Петро Васильків.

За доброю християнською традицією чин освячення провели місцеві парохи – о. Ігор Задерецький (с. Дуліби) та о. Зеновій Федькович (с. Грабівці).

Представники влади привітали педагогічний та шкільний колективи з важливою подією у житті гімназії, адже відтепер ще два гімназійних корпуси та спортзал забезпечені якісним теплом.

Зазначимо, що проект у Дулібській школі-гімназії вдалось завершити за рахунок коштів державного бюджету по програмі соціально-економічного розвитку районів. Із державного бюджету було спрямовано 613 тис. грн, із сільського – 350 тис. грн.

Джерело: офіційний сайт Стрийської РДА

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Новому Калинові на Самбірщині відкрили дитячий садок У Новому Калинові на Самбірщині відкрили дитячий садок Опубліковано: Четвер, 19 грудня 2019 Сьогодні, 19 грудня, на Львівщині відкрили дитячий садок. Заклад дошкільної освіти «Сонечко» розташований у м. Новий Калинів на Самбірщині. Участь у відкритті взяв перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський. «Сьогоднішня подія – це приклад того, як ми можемо успішно рухатися, коли...

Переглядів: 900 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

У Бродах відкрили новий спортивний майданчик У Бродах відкрили новий спортивний майданчик Опубліковано: Четвер, 19 грудня 2019 18 грудня, напередодні Дня святого Миколая, у Бродах неподалік місцевої школи відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям. З нагоди відкриття майданчика організували футбольний турнір серед юнаків. Переможців нагородили грамотами та призами. Участь у відкритті взяв голова Львівської обласної ради...

Переглядів: 747 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook