Період публікації:

від

до

Категорія:

Круглий стіл на тему:”Проблеми підготовки кадрів для реалізації Стратегії реформування та розвитку дорожньої галузі України” (фото)

Опубліковано: Понеділок, 06 лютого 2017 

min
max

Днями на базі Львівського автомобільно-дорожнього коледжу НУ ЛП відбувся кругглий стіл на тему: «Проблеми підготовки кадрів для реалізації Стратегії реформування та розвитку дорожньої галузі України». В ході роботи обговорювались ряд проблем, що стосуються якісної підготовки та забезпечення дорожнього виробництва молодими кваліфікованими спеціалістами. 

«Співпраця для результату - такий основний посил круглого столу, адже Львівський автодорожний коледж готує дуже потрібних спеціалістів на ринку праці України, - підкреслив ініціатор цього заходу, директор коледжу Михайло Брегін. -  Актуальність піднятих проблем на сьогодні є достатньо вагомою, тому до заходу долучилися представники великих  дорожньо-будівельних організацій різних напрямів діяльності (проектанти, кошторисники, інженери дорожнього виробництва, спеціалісти дорожньо-будівельних лабораторій та ін.), представники професійно-технічної освіти та служби зайнятості».

По мірі висвітлення певних проблем присутні учасники круглого столу ділилися думками із професіоналами своєї справи: викладачами, дорожниками, проектантами, інженерами та представниками як державних автомобільних служб, так і приватних, які на сьогодні будують, ремонтують та обслуговують дороги.

Було обговорено багато важливих питань, а саме: організація курсів для підготовки працівників дорожньої галузі з числа незайнятого населення територіальними центрами зайнятості на базі навчальних закладів, організація практичного стажування викладачів та проходження практики студентів на виробництві, допомога навчальним закладам у покращенні навчально-матеріальної та технічної бази, створення регіонального навчально-практичного центру обслуговування дорожньо-будівельної техніки.

«Сьогодні в автомобільно-дорожньому коледжі говорили про кадрові проблеми та вимоги у підготовці майбутніх фахівців для забезпечення розвитку дорожньої галузі України. Яка, хочу наголосити, за останній період невпинно розвивається. Держава фінансує ремонти та будівництво доріг, потрібно лише знайти кваліфікованих робітників та фахових спеціалістів», -  висловив думку народний депутат Богдан Дубневич.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook