Період публікації:

від

до

Категорія:

Урок «Рослинний і тваринний світ Африки»

Опубліковано: П`ятниця, 10 лютого 2017 

min
max

1 лютого 2017 року у КЗ ЛОР «Підгірцівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів» відбувся спільний урок з природознавства у 4 і 4 ЗПР класах. Тема «Рослинний і тваринний світ Африки» (учителі: Ципук З.Я. і Хомин С.С.).
Метою уроку було продовження ознайомлення учнів із найспекотнішим материком Землі – Африкою, вчити визначати його на карті світу, ознайомити із рослинним і тваринним світом Африки, вдосконалювати вміння працювати на контурній карті, сприяти розвитку пам’яті, спостережливості; виховувати інтерес до дослідження материка.
Корекційна мета: розвивати просторове орієнтування на карті, конкретизація і корекція понять «пустеля», «вологі тропічні ліси», «савани».
Учні були дуже активними на уроці. Вони позначали на контурній карті межі материка, найбільші ріки, озера, острів Мадагаскар. Розповідали про тварин різних зон, дивились відео, працювали з підручником. Найбільше дітям сподобалось складати пазли із зображенням тварин, що живуть у Африці.

Немає коментарів

Схожі статті:

Прем'єра фільму "Незламні" Прем'єра фільму "Незламні" Опубліковано: Середа, 23 жовтня 2019 Сьогодні діти нашої школи разом із педагогами Гладій З. Л. та Чижмар О. П. мали змогу побувати на презентації кінострічки "Незламні", о. Михайла Гределя. Фільм "Незламні" - короткометражний художній iсторико-документальний фільм, знятий на основі реальних подій, що розгортаються у місті Городку на...

Переглядів: 529 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Вечірнє кафе "Вчитель - мій друг" Вечірнє кафе "Вчитель - мій друг" Опубліковано: Середа, 23 жовтня 2019 Вечірнє кафе "Вчитель - мій друг" для 5 класу підготувала і провела психолог Щих М.Б. У неформальній обстановці учні, за чашкою чаю, відповідали на питання вікторини, анкети "Яким повинен бути сучасний вчитель", розігрували різні ситуації, а також вітали своїх педагогів.

Переглядів: 489 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook