Період публікації:

від

до

Категорія:

Очільник академії МВС Грузії завітав з робочим візитом до ЛьвДУВС (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 10 лютого 2017 

min
max

З метою налагодження ефективної співпраці між відомчими вищими навчальними закладами України та Грузії у середу, 8 лютого, Львівський державний університет внутрішніх справ відвідали ректор Академії МВС Грузії Гіві Міканадзе та його радник Давід Гелашвілі.

У рамках візиту грузинські представники розповіли про шляхи розвитку відомчої освіти у Грузії та нові напрями міжнародного співробітництва, а також поділились ідеями співпраці з Україною, зокрема Львівським державним університетом внутрішніх справ.

Коротко про історію ЛьвДУВС, його структуру та напрями підготовки фахівців, участь колективу в реформуванні вітчизняної правоохоронної системи розповів гостям ректор вишу полковник поліції Роман Благута.

У свою чергу ректор Академії МВС Грузії розповів присутнім про очолюваний ним навчальний заклад, який, до слова, єдиний у країні, та висловив сподівання, що вже у цьому році співпраця з ЛьвДУВС перейде в практичну площину.

«Ми вдячні, що ви знайшли час і прибули з візитом. Слід відзначити, що у вас дуже цікавий підхід до організації освітнього процесу. Приємно також чути, що в Грузії Міністерство внутрішніх справ і Академія – це партнери, які разом думають як правильно і якісно здійснювати підготовку поліцейського. Я вважаю, що ваша пропозиція щодо вступу ЛьвДУВС до Асоціації Європейських Коледжів Поліції (AEPC) – дуже цікава, і ми обов’язково заповнимо необхідну заявку», - зазначив Роман Благута. Також він наголосив, що колектив Львівського державного університету внутрішніх справ щиро радий можливості співпраці з Академією МВС Грузії.

По завершенню офіційної зустрічі для грузинських представників було проведено ознайомчу екскурсію навчальним закладом. Так, гості відвідали Народний музей, де більше дізнались про історію університету та поліції Львівщини, криміналістичний полігон і стрілецький тир.

За інформацією відділу зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівський державний університет внутрішніх справ запрошує на День відкритих дверей Львівський державний університет внутрішніх справ запрошує на День відкритих дверей Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 22 лютого у Львівському державному університеті внутрішніх справ відбудеться День відкритих дверей для учнів загальноосвітніх навчальних закладів, їхніх батьків та усіх охочих. Початок заходу – о 12:00 год. Присутні матимуть можливість: отримати ґрунтовну інформацію про ЛьвДУВС; дізнатися...

Переглядів: 561 Коментарів: 0

Вища освіта

Випускники ЛьвДУВС поповнять лави Національної поліції 13 областей України (фото) Випускники ЛьвДУВС поповнять лави Національної поліції 13 областей України (фото) Опубліковано: Субота, 23 Червня 2018 23 червня відбулися урочисті заходи з нагоди випуску та посвяти у захисники правопорядку 247 курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ. Вже з наступного тижня вихованці вишу продовжать службу на різних посадах у підрозділах досудового розслідування, кримінальної й превентивної поліції...

Переглядів: 868 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook