Період публікації:

від

до

Категорія:

Відкрита виховна година "кондитори"

Опубліковано: П`ятниця, 10 лютого 2017 

min
max

У навчальнно-реабілітаційному центрі «Мрія» відбулась відкрита виховна година «Кондитори» у 3-Б класі, вихователь – Гук С.Б.

Мета заходу - сформувати в учнів уявлення про професію «Кондитер», історію виникнення професії, соціальної значущості професії в суспільстві, унікальність професії; виховувати любов до обраної професії; розвивати прагнення бути кращим за професією.

Напевно, дуже мало на світі людей, які б зовсім не любили солодке. Жодну святкову подію, чи то це день народження, весілля, ювілей, не обходиться без смачного тортика, пирога або цукерок і не спробувати цю спокусу просто неможливо. А створюють ці «витвори мистецтва» звичайно ж кондитери.

Кондитер - фахівець, що володіє знаннями, навичками приготування кондитерських виробів і технологією даного процесу. Кондитер повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і мати схильність до творчості. Кращі творіння фахівців цього профілю по праву порівнюють з творами мистецтва

Уміння готувати різні смачні ласощі цінувалися завжди, а секрети їх приготування тримали в суворому секреті і передавали з покоління в покоління. Наші учні мали змогу самостійно приготувати «Різдвяний пряник» та пригостити ним своїх однокласників, а також усіх присутніх.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook