Період публікації:

від

до

Категорія:

Навчально-практичний семінар фахівців столярної справи на базі ДНЗ «Львівське ВПХУ» (фото)

Опубліковано: Понеділок, 13 лютого 2017 

min
max

9 лютого 2017 р. на базі ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» за підтримки Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області відбувся науково-практичний семінар фахівців столярної справи. Темою для обговорення стала «Методика проведення підсумкового контролю компетентності випускника».

Взяли участь у заході майстри виробничого навчання та викладачі спецдисциплін столярного профілю училищ Львова та області, а саме таких навчальних закладів, як ДНЗ «Новояворівське ВПУ», ЛВПУДБ, ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова», ДПТНЗ «Стрийське ВПУ», ЛВППУ №33, ДНЗ «Художнє професійно-технічне училище ім. Й. Станька».

Вступне слово учасники заслухали від заступника директора ДНЗ «Львівське ВПХУ» Осипович Любові Ярославівни, яка привітала присутніх та представила основні напрямки діяльності училища. Керівник семінару, методист НМЦ ПТО у Львівській області, Гузюк Валентина Борисівна окреслила основні питання для розгляду та наголосила на необхідності вдосконалення методики підготовки учнів за професією «Реставратор виробів з дерева, столяр» та оцінювання компетентностей випускників. Обговорювалися питання ролі соціального партнерства при підготовці висококваліфікованих робітників.

Тимків Марія Олексіївна, викладач спецдисциплін, у межах семінару провела відкритий урок на тему: «Ураження деревини шкідниками» з групою № 104, що навчається за професією «Реставратор виробів з дерева, столяр».

Після активного та ґрунтовного обговорення уроку, де аналізувалася методика його проведення, підбір матеріалу, методів та засобів на кожен з його етапів, учасникам семінару був запропонований огляд матеріально-технічної бази закладу із підготовки столярів-реставраторів. Новітнє устаткування майстерень ручної та машинної обробки деревини, лакофарбової майстерні, а також майстерні з виготовлення меблів, які були оснащені в межах реалізації українсько-німецького модельного проекту з підготовки «Реставратора виробів з дерева, столяра» за сприяння Фонду ім. Е. Шьока, були представлені для огляду учасникам семінару. Цьогоріч завершується реалізація проекту та всі напрацьовані методики стануть складовою мультиплікації досвіду на інші заклади.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 814 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 644 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook