Період публікації:

від

до

Категорія:

Юлія Свистіль успішно виступила на етапі Кубка світу у Леньяно

Опубліковано: Вівторок, 14 лютого 2017 

min
max

Жіноча збірна команда України з фехтування на шпагах успішно виступила на етапі кубка світу, який з 10 до 12 лютого 2017р. проходив у м. Леньяно (Італія).

В особистій першості Фейбі Бежура стала бронзовою призеркою. У ½ фіналу у напруженому поєдинку киянка з нефехтувальним рахунком 3:4 поступилася француженці Лорен Рембі.

Тернополянка Олена Кривицька посіла 11 місце. В 1/16 фіналу досвідчена Кривицька вибила з подальшої боротьби вихованку Львівського училища фізичної культури, двадцятиоднорічну Юлію Свистіль (вип.2014р.). У підсумку Юлія (на фото) вперше у своїй кар’єрі піднялася на високу для себе 28-у сходинку підсумкового протоколу і заробила перші очки до світового рейтингу.

Інші вихованки училища Анфіса Почкалова (вип.2009р.) і Ксенія Пантєлєєва (вип.2013р.) у 1/16-ій синхронно поступилися кореянці Йонт Мі Канг 14:15 та Камілі Питці з Польщі 8:15 і посіли 22 і 26 місця відповідно.

У командному турнірі українки зупинилися за крок від нагород. У ½ фіналу Бежура, Кривицька, Пантєлєєва і Почкалова одним уколом 33:34 поступилися лідерам світового рейтингу і майбутнім переможницям - збірній Китаю, а у поєдинку за ІІІ місце знесилені – ще й кореянкам 34:45.

На шляху до півфіналу збірна України поборола Польщу 45:39 та Росію 44:42.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Юлія Свистіль - срібна призерка чемпіонату України з фехтування на шпагах Юлія Свистіль - срібна призерка чемпіонату України з фехтування на шпагах Опубліковано: Четвер, 13 липня 2017 2-6 липня 2017р. у м.Харкові відбувся чемпіонат України з фехтування на шпагах. В особистій першості серед жінок срібною призеркою чемпіонату стала вихованка Львівського училища фізичної культури Юлія Свистіль (вип.2014р.). У фіналі Юлія (на фото) одним уколом (14:15) поступилася киянці Олені Кривицькій. Також...

Переглядів: 540 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Найкраще у Ріо виступила Юлія Свистіль Найкраще у Ріо виступила Юлія Свистіль Опубліковано: П`ятниця, 12 травня 2017 У столиці минулорічної олімпіади м. Ріо-де-Жанейро 5-7 травня 2017р. відбувся етап Кубка світу з фехтування на шпагах серед жінок, участь у якому у складі національної збірної України взяло відразу три вихованки Львівського училища фізичної культури. Найкраще з них у Ріо виступила наймолодша – Юлія...

Переглядів: 413 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook