Період публікації:

від

до

Категорія:

Welcome to England

Опубліковано: Середа, 15 лютого 2017 

min
max

Віртуальну мандрівку здійснили учні 5 –го класу Самбірської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ст. "Берегиня" під керівництвом вчителя Максимів О.Л. «Welcome to England» - саме так називалась незвична подорож до Великобританії, під час якої учні дізнались про визначні пам’ятки цієї країни англійською та українською мовами.

Англія – країна непохитних традицій, старовинних замків, правлячої королівської династії, країна туманів та любителів чаю. Цікаво було послухати бій Біг-Бена — найбільшого із дзвонів у механізмі годинника башти Єлизавети у Лондоні, хоча часто Біг-Беном називають також і сам годинник, а також годинникову вежу, що є частиною архітектурного комплексу Вестмінстерського палацу, де розташовується британський парламент. 

Переїхавши на віртуальному червоному автобусі Тауерський міст, знаменитий міст Лондона, учасники заходу вирушили на північний берег Темзи до лондонського Тауеру - одного з головних символів Великобританії, що займає особливе місце в історії англійської нації. 
Також учні познайомились з Церемонією ключів, переглянувши відео ролик, та відвідали один із найзнаменитіших замків Англії – Віндзорський. Навіть сам силует цього замку віддає незвичайною величчю, не кажучи вже про його інтер'єри, які приведуть в захоплення самого вибагливого цінителя.

Ні одна подорож не обходиться без відвідування музеїв. Завітали вони і до Британського музею, музею Шерлока Холмса та одного з найпопулярніших – музею воскових фігур мадам Тюссо.
Учасники заходу висловили побажання і надалі мандрувати різними країнами світу, адже вони отримали багато корисної та цікавої інформації, незабутні враження, позитивні емоції!

Немає коментарів

Схожі статті:

Методичне об’єднання вихователів Методичне об’єднання вихователів Опубліковано: Вівторок, 30 квітня 2019 30 квітня 2019 року у Самбірській спеціальній  загальноосвітній школі-інтернаті   І-ІІ ступенів «Берегиня» було проведено третє засідання методичного об’єднання вихователів. План роботи засідання: 1.Гра як засіб всебічного розвитку особистості молодших школярів. (голова м.о. Карпінець Н.М.) 2.Організація...

Переглядів: 352 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Тиждень психології Тиждень психології Опубліковано: П`ятниця, 26 квітня 2019 З 22 по 26 квітня 2019 року у Самбірській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ст. «Берегиня» проводився тиждень психології. Основна ідея – навчити учнів працювати в команді, згуртуватися у класі. Мета проведення тижня психології – розвиток творчості учнів,  вміння висловлювати власну...

Переглядів: 406 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook