Період публікації:

від

до

Категорія:

ІІІ етап олімпіади з християнської етики

Опубліковано: Субота, 18 лютого 2017 

min
max

18 лютого 2017 року КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» разом з Катехитично-педагогічним інститутом, філософсько-богословським факультетом Українського католицького університету провів ІІІ етап учнівської обласної олімпіади з християнської етики. Понад 130 учасників олімпіади (а це учні 8-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів Львівщини) отримали змогу не лише проявити свої знання з предмета «Основи християнської етики», а й поспілкуватися з організаторами олімпіади, запропонувати свої ідеї щодо можливих заходів на морально-етичну тематику.

Голова оргкомітету олімпіади, заступник директора КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Микола Кацюба радо привітав усіх  учасників олімпіади, побажав їм якнайкраще проявити свої знання і досягти успіху.

Декан філософсько-богословського факультету УКУ о. Роман Завійський у вітальному слові до учнів ознайомив їх з інноваційними освітніми можливостями факультету, запросив обирати фах богослова у майбутньому.

Директор Катехитично-педагогічного інституту УКУ с. Луїза Цюпа вручила усім учням диплом учасника олімпіади, вчителям – книги. А також с. Луїза вже традиційно, кілька років поспіль гостинно пригостила усіх присутніх кавою/чаєм, українським борщем з пампушками. Дружня атмосфера сприяла невимушеному спілкуванню, обміну думок та продукуванню нових ідей.

Галина Сохань, голова журі, подякувала вчителям за те, що якнайкраще підготували учнів до олімпіади, поділилася з ними планами про проведення наступних заходів, а також вручила учням в якості подарунка книги для організації християнського дозвілля – «Яскраві барви любові до Божого творіння», а також «Уроки виховання характеру». Ці книги є подарунком ВБФ «Східноєвропейська гуманітарна місія».

Загалом олімпіада пройшла успішно, радісно і креативно. Тому запрошуємо учнів долучатися до конкурсів, а вчителів, усіх зацікавлених – до заходів на етичну тематику!

Асистент КСО Ігор Гусаков

Немає коментарів

Схожі статті:

Про ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з християнської етики Про ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з християнської етики Опубліковано: Вівторок, 20 лютого 2018 17 лютого 2018 року КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» у співпраці з Українським католицьким університетом провів ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з християнської етики. Учасниками олімпіади були учні 8-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів Львівщини....

Переглядів: 498 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з християнської етики Відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з християнської етики Опубліковано: Неділя, 24 лютого 2019 23-24 лютого на базі Українського католицького університету відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з християнської етики. Захід пройшов у дружній та доброзичливій атмосфері. Учасників олімпіади (учнів 8-10 класів), вчителів та батьків привітав декан філософсько-богословського факультету УКУ Роман...

Переглядів: 260 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook