Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень зарубіжної літератури.

Опубліковано: Вівторок, 21 лютого 2017 

min
max

З 13.02.2017 р. по 17.02.2017р. у Великогрибовицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений тиждень зарубіжної літератури. Роботу спланували таким чином, щоб учні були не пасивними фігурами, а активними його учасниками. Школярі мали змогу полинути у чарівний світ поезії на поетичному святі «У серцях ми кохання несли» (10-11 кл.). У рамках тижня було проведено міжшкільне об’єднання вчителів зарубіжної літератури Куликівського центру під керівництвом методиста ІМЦОПадюки М.І.
Цікавими та змістовними були проведені конкурси літературних газет «Україна і зарубіжні письменники» (8-11 кл.) та творчі майстерні для учнів 5-7 класів. На завершення тижня учні школи на коротку мить стали маленькими дітьми та перенеслися у світ казки, переглянувши інсценізацію твору «Попелюшка» у чудовому виконанні учнів 5 класу.
Вчитель зарубіжної літератури Процевич Г.В.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook