Період публікації:

від

до

Категорія:

Зубрянській школі – сімдесят!

Опубліковано: Вівторок, 21 лютого 2017 

min
max

18 лютого 2017 року у Зубрянському НВК відбулася зустріч із випускниками школи, присвячена 70-річчю від дня заснування української  школи у с. Зубра, організована заступником директора з виховної роботи Рисовською Іриною Петрівною.

Святкування розпочалося молебнем у стінах школи, який провів о. Олег Пігій, настоятель греко-католицької церкви Святої Параскеви.

О 16 годині в Народнім домі с. Зубра розпочалося святкування 70-ї річниці Зубрянської школи із перегляду ретроспективних кадрів, на яких було відображене приміщення старої школи, світлини перших випускників Зубрівської семирічної школи. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять вчителів та випускників, яких уже нема серед живих.

Директор школи Сідун Володимир Васильович виступив із привітальним словом та презентував досягнення та діяльність школи за десять останніх років. Параняк Марія Петрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи,  представила здобутки школи у проектній діяльності учнів та вчителів.

На святі були присутні випускники кількох поколінь та вчителі, що працювали у школі в ті роки. Із виступом вчителя української мови Ломницького Юліана Миколайовича присутні поринули в спогади про далекі шістдесяті роки. Атмосферу тих років пригадували й вчителі: Пушкар Віра Богданівна, Чорна Марія Йосипівна, Стадник Марія Іллівна, Старчак Марія Ільківна та Познанська Надія Іванівна.

За співпрацю із учнівським та вчительським колективами подякував голова товариства «Любачівщина» Парадовський Богдан Петрович.

Святкове дійство продовжив хор працівників школи, виступи вокального ансамблю «Леліточки», (керівник Тимець Олександра Антонівна), танцювального колективу «Веселинка» (керівник Кондратьєва Надія Орестівна).

Завершила програму Рисовська Ірина Петрівна, яка звернулася зі словами подяки всім, хто взяв участь у підготовці свята, зокрема однокласнику та  випускнику сімдесятих років, Юнку Мирону Івановичу. 

Виступ залишив зворушливі спогади  та приємні враження від сучасної школи у присутніх.  Ця зустріч стала єднанням випускників  кількох  поколінь.

Підготувала вчитель української  мови  Старчак О.З.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мама! Найдорожче слово в світі Мама! Найдорожче слово в світі Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Це свято-свято вічності. Мама – найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи. До Дня Матері у Підбірцівській ЗОШ I-III ступенів, вчитель фізичної культури Карабан Н.М. зі...

Переглядів: 877 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Родина, родина від батька до сина…" "Родина, родина від батька до сина…" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 24 травня дружна класна родина 6-го гімназійного класу Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії зібралася на святі "Родина, родина від батька до сина…". Увага і повага до сім'ї, до роду не приходить сама по собі. Її треба виховувати. Дитина змалку повинна усвідомлювати свою приналежність до родини, до рідного...

Переглядів: 778 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook