Період публікації:

від

до

Категорія:

Визначили переможців юніорського чемпіонату України з легкої атлетики

Опубліковано: Середа, 22 лютого 2017 

min
max

Нещодавно в Сумах завершився чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед юніорів. У складі збірної команди Львівської області в юніорській першості країни змагалися 15 спортсменів.

Про це повідомляють в управлінні фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

У підсумку легкоатлети-юніори Львівщини здобули високе п'яте місце у загальнокомандному заліку із сумою 510 очок. Краще за наших спортсменів виступили команди Дніпропетровської (920 очок), Харківської (878 очок), Київської (716 очок) та Сумської (557 очок) областей.

Єдину «золоту» нагороду здобула жіноча естафетна команда з бігу 4 х 200 м у складі Ірини Марчак, Лілії Коваль, Ренати Механчук та Мар'яни Шостак.

Також в активі збірної області шість «срібних» медалей: Віталій Гаюк (семиборство), Ірина Марчак (60 м та 200 м), Василь Паславський (200 м), Ілона Заскалько (стрибки у висоту) та Іванна Остимчук (800 м).

Чотири «бронзи» Львівщині принесли: Ілля Білик (спортивна ходьба 5 км), Владислав Ляшенко (семиборство), Мар'яна Шостак (400 м) та Анастасія Матвійок (стрибки у висоту).

Немає коментарів

Схожі статті:

Веслувальники Львівщини вибороли призові місця на чемпіонаті у столиці Веслувальники Львівщини вибороли призові місця на чемпіонаті у столиці Опубліковано: Вівторок, 18 Червня 2019 14-16 червня у Києві відбувся чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон» серед юнаків, юніорів та молоді. У змаганнях взяла участь збірна команда Львівської області, яка виступила у категорії юніори: у відкритому, змішаному та жіночому класах. Спортсмени здобули такі місця: Д-12 відкритий...

Переглядів: 1465 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Юні лучники Львівщини – серед кращих за підсумками Чемпіонату України 2019 Юні лучники Львівщини – серед кращих за підсумками Чемпіонату України 2019 Опубліковано: П`ятниця, 15 лютого 2019 9-12 лютого в місті Черкаси відбувся чемпіонат України зі стрільби з лука в приміщенні серед юнаків 2002-2004 рр.н., юнаків 2005 р.н. та молодших. За найвищі нагороди та титул чемпіона України змагались 187 юних спортсменів в олімпійському дивізіоні, які представляли 11 областей України та м. Київ. Під...

Переглядів: 560 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook