Період публікації:

від

до

Категорія:

Відкриті уроки у Долобівській початковій школі

Опубліковано: П`ятниця, 24 лютого 2017 

min
max

21 лютого у Долобівській початковій школі Самбірського району було проведено відкриті уроки вчителями, що атестуються.

Інтегрований урок математики та природознавства у 3 класі у формі мандрівки на тему «Ділення з остачею. Властивості остачі» провела вчитель Олена Солук. Вчитель під час уроку розвивала ключові та предметні компетентності учнів. Паралельно з освоєнням алгоритму ділення з остачею, застосуванням правила знаходження периметра прямокутника, розв*язуванням задач за схемами школярі здійснювали мандрівку материками Землі з описом їх найхарактерніших особливостей. Вчитель володіє високим рівнем професіоналізму, ефективними формами і методами організації навчально-виховного процесу.


У 4 класі вчитель Ганна Бандрівська провела урок з літературного читання на тему «Т.Горохович «Перший вірш». Леся Українка «Надія». Вчитель поставила собі за ціль розширити знання учнів про життя і творчість Лесі Українки, формувати навички виразного читання, розвивати акторські здібності учнів. Під час виразного читання вірша «Надія» вчитель використала різноманітні вправи для вдосконалення читацьких навичок учнів. 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook