Період публікації:

від

до

Категорія:

Споконвіку було Слово, … Все постало з нього

Опубліковано: Понеділок, 27 лютого 2017 

min
max

Традиційно 21 лютого Світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Найбільше і найдорожче добро в кожного народу – його мова. З нею кожна людина невіддільно пов’язана з раннього дитинства і до глибокої старості. Рідна мова, як пісня, дорога і близька, дає наснагу, силу, радість спілкування.

Для нас, українців, рідною є українська мова. Вона, як і душа народу, мудра й чиста, пісенна й поетична, щира й мелодійна. Звичайно, наша мова, як і взагалі кожна мова, легко, без зусиль, сама до рук не дається. Мови потрібно вчитися. Наполегливо, щоденно, з радістю.

Саме так вивчають рідну мову учні СШ № 10 м. Самбора. Школярі в цей день дружно долучилися до написання диктанту українською мовою «Україна – наша земля, наша Батьківщина». Кожен учень, сподіваємося, усвідомив, що мова – неоціненний скарб і доки вона є, доти є ми, українці.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook