Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень англійської мови

Опубліковано: Понеділок, 27 лютого 2017 

min
max

З метою підвищення мотивації до вивчення іноземної мови у Залузькій ЗОШ І-ІІ ст. Яворівського району з 13 до 17 лютого 2017 року проходив тиждень англійської мови. Протягом тижня відбувалися різноманітні заходи та конкурси.

Розпочався тиждень з лінійки, де учні отримали коротку інформацію про англомовні країни та дізналися про важливість вивчення англ. мови у сучасному світі. Протягом тижня був проведений конкурс на кращу англомовну валентинку до Дня закоханих. Серед учнів 2-4 кл.відбувся конкурс малюнків «Моя улюблена англійська літера». Учні 5-9 кл. взяли участь у конкурсі стіннівок «Англійська – це модно!» Учні 5-9 кл. здійснили заочну подорож столицею Великобританії та дізналися про визначні місця Лондона. Також школярі 5-7 кл. отримали можливість проявити свої знання з англ. мови в інтелект-шоу «Англійська – це цікаво!».

Закінчився предметний тиждень підведенням підсумків та нагородженням грамотами.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook