Період публікації:

від

до

Категорія:

Волонтерство – поклик серця (фото)

Опубліковано: Середа, 01 березня 2017 

min
max

Національно-патріотичне виховання у ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» є ключовим завданням педагогічного колективу, адже наші учні - наше майбутнє, і саме їм будувати нашу країну. Саме тому вважаємо за потрібне формувати у молодого покоління широкий кругозір, спонукати молодь до розвитку своїх талантів, вдосконалення своїх вмінь, і завжди й у всьому керуватися серцем та любов’ю до рідної землі, рідного краю.

«Волонтерство є покликом серця», - так сказала учениця групи № 134 Анна Павлик в інтерв’ю журналістові «Військових новин Західної України», чистячи буряк на волонтерській кухні для приготування сухих борщів воїнам АТО.

Зазначимо, що учні училища відвідують волонтерську кухню ГО «Хенд Мейд по-львівськи для Армії руками волонтерів» та надають допомогу в приготуванні та пакуванні продуктових наборів для потреб на Сході України.

Вагомою підтримкою бойового духу бійців, які були поранені при проведенні АТО і перебувають на лікуванні, є відвідини їх учнями та слова вдячності за мирне небо над головою. Військово-медичному клінічному центру західного регіону і Львівському обласному шпиталі інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи подаровані картини, виконані учнями власноруч, та інші творчі роботи.

Активна громадянська позиція колективу працівників ДНЗ «Львівське ВПХУ» та учнів, небайдужість до потреб героїв-захисників – ось те, що сьогодні допомагає змінюватись самим та змінювати країну. У своїй роботі ми керуємось словами А. Шептицького: «Любіть Україну не потоком шумних, галасливих фраз, а тихою, невтомною працею».

Матеріал підготувала викладач Сокіл Л.С.

Немає коментарів

Схожі статті:

Майстер-класи від компанії Caparol у ДНЗ «Львівське ВПХУ» (фото) Майстер-класи від компанії Caparol у ДНЗ «Львівське ВПХУ» (фото) Опубліковано: Середа, 10 травня 2017 Нещодавно у Львівському вищому професійному художньому училищі відбулися навчання за участю представників компанії Caparol, зокрема ДП «КАПАРОЛ - УКРАЇНА» та його західного регіонального центру. Під час мультиплікаційних заходів у рамках німецько-українського проекту із модернізації професії «Маляр,...

Переглядів: 879 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 812 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook