Період публікації:

від

до

Категорія:

Небесна Сотня – герої нашого часу

Опубліковано: Неділя, 05 березня 2017 

min
max

У Немирівській ЗОШ І-ІІІ ст.  Яворівського району 20 лютого 2017 року завідувач бібліотекою Миклуш Анна Орестівна провела вечір-реквієм «Небесна Сотня – герої нашого часу» до третьої роковини за загиблими героями Небесної Сотні – людей, які загинули під час Революції гідності на Майдані Незалежності. У ньому взяли участь учнів 8-11 класів та педагоги школи. Метою заходу було вшанувати пам'ять загиблих на Майдані,  розвивати бажання в старшокласників стати гідними громадянами України. Бібліотекар намагалась сприяти формуванню активної життєвої та громадянської позиції школярів, прищепити любов до Батьківщини.

Вчитель історії Юнко Т.В. коротко нагадала учням про минуле нашої багатостраждальної країни. Діти 8-10 класів та педагоги Єсип О.Є., Бартко Г.М. декламували вірші, присвячені вшануванню пам’яті загиблих. Учні поставили сценку, присвячену цим трагічним подіям. Присутні виконали Гімн України, подивились презентацію та відеофільм про ці трагічні події, вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні. Школярі запалили лампадки і помолились, ушанувавши пам'ять всіх загиблих за незалежність і цілісність нашої держави хвилиною мовчання.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook