Період публікації:

від

до

Категорія:

Вшанування творчості Лесі Українки у Бужківській ЗОШ І ст. (фото)

Опубліковано: Понеділок, 06 березня 2017 

min
max

Українська земля подарувала нам поетів і письменників, які не тільки збагатили безсмертними творами літературу, але й прославили нашу країну в усьому світі. Серед них одне з величних імен – ім’я Леся Українка.

24 лютого у Бужківській ЗОШ І ст. відбулась виховна година «Недоспівана пісня», присвячена дню народження відомої української поетеси – Лесі Українки.

Організаторами свята були завідувач Бужківської ЗОШ І ст. Ціж Н.М., вчитель Крокіс Г.В. та бібліотекар Алексевич Н.С. Вони ознайомили учнів із маловідомими фактами життєвого і творчого шляху письменниці.

Під час свята учні захоплено декламували улюблені вірші поетеси. Бібліотекар організувала виставку книг із творами письменниці. Наприкінці літературної години усі присутні переглянули тематичний відеофільм про Лесю Українку.

Її слова «Я жива. Я вічно буду жити» стали пророчими, бо твори поетеси є безсмертними. Сама ж Леся Українка і сьогодні приваблює нас як людина і поетеса своєю самовідданістю боротьбі за щастя українського народу, за його краще майбутнє, за свободу та незалежність.

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Свято Миколая для особливих гостей Свято Миколая для особливих гостей Опубліковано: П`ятниця, 28 грудня 2018 В Народному домі с. Бужок – особливі гості. На свято Миколая завітали діти з обмеженими можливостями - вихованці реабілітаційного центру с. Білий Камінь. Юні гості зацікавлено переглянули казкове дійство, яке підготували працівники Народного дому разом з учасниками художньої самодіяльності та вчителями...

Переглядів: 436 Коментарів: 0

Відділи освіти

День знань у Бужківській ЗОШ І ст. (фото) День знань у Бужківській ЗОШ І ст. (фото) Опубліковано: Четвер, 06 вересня 2018 День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Найбільше цьому святу  радіють ті, хто в цей день вперше йде до школи. Можна сказати, що з 1 вересня для першокласників починається нове життя. Кожна школа має свої традиції святкування Першого дзвоника. Цьогоріч...

Переглядів: 260 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook