Період публікації:

від

до

Категорія:

«Даруй добро – і воно сторицею вернеться»

Опубліковано: Понеділок, 06 березня 2017 

min
max

У складний для будь-якої країни час жоден свідомий громадянин не може і не має права залишатися осторонь від існуючих проблем. Звичайно, кожен допомагає по-своєму: хтось боронить Батьківщину зі зброєю в руках, хтось  відстоює її інтереси силою слова, а комусь потрібно дбати про матеріальне забезпечення оборонців. Здавалось би, що все це під силу лиш сильним, владним, заможним, проте варто захотіти – і будь-хто може допомогти, особливо, якщо об’єднає зусилля з  іншими людьми.  Цю просту істину довели учні Городоцького НВК №5, які вже втретє взяли участь у благодійному ярмарку, щоб внести і свою частку в боротьбу за мир і добробут в Україні.

         Ярмаркували аж два дні! У холі школи було по периметру розставлено столи, на яких діти та їхні батьки розмістили різноманітні смаколики: пампушки, тістечка, кекси, печиво, рулети, торти різних видів, піцу і багато-багато іншого. Асортимент вразив би найвибагливішого гурмана. Торгівля йшла весело й активно. Діти із захопленням продавали, намагаючись привернути увагу саме до продукції свого класу, рекламуючи її. До ярмарку  долучилася компанія TBFruit, продаючи соки свого виробництва.  Покупцями були самі учні НВК, їхні батьки, учителі та всі охочі, хто завітав у ці дні на веселий, гамірний доброчинний ярмарок. Серед гостей ярмарку були мер міста Роман Кущак, заступник голови районної ради Богдан Слонівський, секретар Городоцької міської ради Юлія Віткова.

Варто віддати належне всім учасникам цього без перебільшення грандіозного дійства, адже протягом двох днів було зібрано значну суму: 23231 гривню! Частину коштів, 2000 гривень, було передано пораненому бійцю АТО, мешканцю Черлян, якого зараз готують до складної операції з витягнення осколків з ділянки хребта. 9000 гривень виділили на благоустрій НВК. Ще 5000 гривень передали отцю-капелану Михайлу Греділю, який завітав 23 лютого до НВК. Він розповів учням про важливість вияву доброти та милосердя у нелегкий для нашої держави час та подякував дітям за те, що, попри свої справи та проблеми, вони знайшли час для благодійності. Суму, що залишилася (7231 гривню), буде використано для благодійних акцій.

Таким чином, учні Городоцького НВК №5 вкотре показали, що для добрих справ не існує ні матеріальних, ні вікових рамок. Нехай же їхня невеличка лепта стане частинкою творення прекрасного і величного майбутнього нашої неньки України!  

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook