Період публікації:

від

до

Категорія:

Щодо Всеукраїнської Премії «Інновація в освіті»

Опубліковано: Понеділок, 06 березня 2017 

min
max

Як повідомляє Міністерство освіти і науки України Асоціація інноваційної та цифрової освіти заснувала щорічну Всеукраїнську Премію «Інновації в освіті» з метою виявлення, відзначення та інформування суспільства щодо особистостей та організацій, які стали найкращими новаторами у сфері освіти та зробили вагомий внесок у розвиток людського капіталу України.

Всеукраїнська Премія «Інновації в освіті» присвоюється фізичним та юридичним особам за реалізацію інноваційних освітніх проектів, розроблення і впровадження інноваційних методик та інструментів у сфері освіти, популяризацію освіти в Україні та за її межами.

Участь у заході на здобуття Всеукраїнської Премії є безкоштовною.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у голосуванні, що доступне за посиланням http://aide.org.ua/

Немає коментарів

Схожі статті:

На громадське обговорення винесено Антикорупційну програму Міністерства освіти і науки України на 2018 рік На громадське обговорення винесено Антикорупційну програму Міністерства освіти і науки України на 2018 рік Опубліковано: П`ятниця, 16 лютого 2018 Для громадського обговорення пропонується проект Антикорупційної програми Міністерства освіти і науки України на 2018 рік. Пропозиції та зауваження просимо надсилати до 2 березня 2018 року на електронну адресу: cheshko@mon.gov.ua.

Переглядів: 757 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

МОН шукає державних експертів на зарплату близько 35 тис. гривень МОН шукає державних експертів на зарплату близько 35 тис. гривень Опубліковано: П`ятниця, 24 листопада 2017 Міністерство освіти і науки України оголошує конкурс на зайняття 51 посади державних експертів директоратів та повторно – конкурс на посаду генерального директора директорату професійної освіти. Про це йшлося під час прес-конференції Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич 22 листопада у прес-центрі...

Переглядів: 991 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook