Період публікації:

від

до

Категорія:

Проблема вибору професії

Опубліковано: Понеділок, 06 березня 2017 

min
max

Проблема вибору професії стара як світ, а вдало обрана професія скорочує частоту фізичних і психічних проблем, пов’язаних із здоров’ям, і посилює задоволеність людини життям. Робота відіграє важливу роль у житті кожної людини й дуже впливає на її стан та самопочуття.

Учнів, особливо старшокласників, часто хвилює питання – куди піти навчатися після закінчення школи? Тому одним із центральних і доленосних у житті кожної людини, її професійній кар’єрі  є питання про пошук, вибір і оволодіння професією.

Саме тому 03.03.2017 року в НВК  «Гірненський ЗНЗ І – ІІІ ст. - ДНЗ» Стрийського району відбулась зустріч випускників  з представниками Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І. Франка, а саме: з директором інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій, доктором фізико-математичних наук, професором  Бойчуком Василем Івановичем, доктором економічних наук, професором завкафедри менеджменту Свінцовим Олександром Миколайовичем,  директором педагогічного ліцею при ДДПУ ім. І. Франка, кандидатом педагогічних наук, доцентом, заслуженим вчителем України Заяць Ольгою Василівною та вчителем англійської мови даного ліцею Гаврилишиним Тарасом Любомировичем, які ознайомили учнів 9-х та 11-х класів з факультетами та спеціальностями університету та відповіли на їх запитання.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook