Період публікації:

від

до

Категорія:

Як вберегти себе від наркоманії

Опубліковано: Понеділок, 06 березня 2017 

min
max

З метою відзначення Дня боротьби з наркоманією та пропагування здорового способу життя учнівської молоді 03.03.2017р. у Нежухівській СЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися профілактичні заняття, які провела практичний психолог Шквара М.І.

Учні 8-11 класів переглянули презентацію «Наркотики і наркоманія», дізналися про історію виникнення наркотичних речовин, їх початкове призначення, різновиди наркотиків та їх розповсюдження. Також дізналися, що таке абстинентний синдром, фізична і психологічна залежність, та як не потрапити в тенета наркотиків. Адже вживати наркотики молодь починає зовсім випадково, з цікавості на дискотеках і вечірках, в компаніях з друзями або через економічні кризу, безробіття, проблеми в особистому житті.

Учні усвідомили, що вживання наркотиків не просто шкодить здоров’ю, але й знищує, вбиває його. Шукаючи «кращого життя» за допомогою  наркотиків, людина не усвідомлює, що це життя без майбутнього.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook