Період публікації:

від

до

Категорія:

Екскурсія до весняного лісу

Опубліковано: Понеділок, 06 березня 2017 

min
max

06 березня 2017 року учні 3-го та 4-го класів Завадівської СЗОШ І-ІІ ступенів разом із класними керівниками Корчинською Г.М., Берездецькою І.С. та вчителем природознавства Левко О.І. побували на екскурсії у весняному лісі.

Вирушаючи до лісу, учні поставили перед собою мету: виявити зміни, що відбуваються навесні в неживій природі, у житті рослин; з’ясувати причини, що зумовлюють ці зміни; розкрити значення перебування на свіжому повітрі для зміцнення здоров’я; розвивати спостережливість; закріпити правила поведінки в лісі.

Веселий сміх, гумор та гарний настрій супроводжували учнів.

Під час екскурсії хлопці та дівчата відчули, як легко дихається в лісі, побачили, як навесні ліс ожив після довгої зими. Учні більше дізналися про перші весняні рослини – ніжні первоцвіти та тендітні проліски, послухали голос лісу, спів пташок.

Четвертокласники  були зачаровані красою матінки-природи. Адже весняний ліс - ошатний та світлий, а прогулянка ним – це справжнє задоволення.   

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook