Період публікації:

від

до

Категорія:

День Англії

Опубліковано: Понеділок, 06 березня 2017 

min
max

Не секрет, що англійська мова є найбільш вживаною на планеті, нею володіють 1,4 млрд. людей. Знання цієї мови відкриває безліч коридорів до успішної кар’єри, вражаючих подорожей, знайомств з цікавими людьми.

У Лисовицькому НВК  на високому професійному рівні англійська мова викладається вчителем Снігур Іриною Миколаївною. Завдяки її професійній майстерності учні школи-ліцею є щорічними призерами районних олімпіад, учасниками обласних, здобувають високі бали на ЗНО, вступають на факультети іноземних мов або в ті ВНЗ, де поглиблено вивчається іноземна мова.

З метою глибшого вивчення англійської мови в школі вчителька провела низку заходів під назвою «День Англії», задіявши практично всі вікові категорії.

Під керівництвом Ірини Миколаївни старшокласники підготували сценарій проведення, аудіозаписи, стіннівки, завдання для учасників конкурсів та вікторин.

Розпочався День Англії загальношкільною лінійкою, на якій кожен клас представив свій плакат про цю дивовижну країну. Дуже всім сподобалася інсценізація твору видатного драматурга Вільяма Шекспіра «Ромео та Джульєтта», твори якого входять в число найбільш цінних зразків літературної спадщини світу. Учні дізналися, що Шекспір вважається одним із засновників літературної англійської мови, яка зараз вважається «світовою» мовою. Учні 7 класу спробували себе у новому виді роботи – колективному написанні листа.

У цей день дорослі та діти відчули себе в деякій мірі громадянами іншої країни.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook