Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято «Леся Українка - гордість моєї країни» у Червоноградському НВК № 10

Опубліковано: Вівторок, 07 березня 2017 

min
max

До Дня народження геніальної української поетеси Лариси Петрівни Косач у Червоноградському навчально-виховному комплексі № 10 відбулося ряд заходів.


Учитель початкових класів Константа Марія Степанівна цікаво та творчо провела урок-проект у 4В класі з літературного читання «Леся Українка – поетична квітка народу». На уроці учні були дослідниками, біографами, декламаторами, мистецтвознавцями та флористами.  Учитель ознайомила дітей з літературно-меморіальними музеями та пам’ятками, преміями на честь Лесі Українки.

У формі інтегрованого уроку вчителем початкових класів Мінькач Оксаною Андріївною разом з учнями 4Б класу та їх батьками було організовано свято «Леся Українка - гордість моєї країни».

Школярі переглянули мультимедійну презентацію, декламували вірші, використовували народні лічилки, читали дражнилки та мирилки, записані Лесею Українкою. На святі була присутня Мавка та Лукаш, сама поетеса співала колискову пісню із циклу «Сім струн». Учні вправлялися у конкурсі знавців творів та життєвого шляху поетеси.

            Усі заходи доторкнулися теплими струнами до душ школярів.

Немає коментарів

Схожі статті:

Свято «Леся Українка - гордість моєї країни» у Червоноградському НВК № 10 Свято «Леся Українка - гордість моєї країни» у Червоноградському НВК № 10 Опубліковано: Понеділок, 06 березня 2017 До Дня народження геніальної української поетеси Лариси Петрівни Косач у Червоноградському навчально-виховному комплексі № 10 відбулося ряд заходів. Учитель початкових класів Константа Марія Степанівна цікаво та творчо провела урок-проект у 4В класі з літературного читання «Леся Українка – поетична...

Переглядів: 144 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook