Період публікації:

від

до

Категорія:

Літературна зустріч-знайомство у ЧНВК № 10 з письменницею Оксаною Карнагою

Опубліковано: Вівторок, 07 березня 2017 

min
max

У перші весняні дні бібліотекар Білаш Оксана Амвросіївна разом з класним керівником Грабовською Галиною Броніславівною організували літературну зустріч-знайомство учнів 4А класу Червоноградського навчально-виховного комплексу № 10 з письменницею рідного міста Оксаною Карнагою, яка є головою літературно-мистецького об’єднання «Оберіг» та автором 13 поетичних збірок.


Під час зустрічі поетеса розповіла про свій творчий шлях, прочитала власні вірші, поділилася спогадами про дитинство. З віршів та розповідей звучали заклики любити Україну, поважати традиції свого краю, завжди звертатися до Бога. Учні не просто були слухачами, а й активними учасниками: вони читали вірші письменниці, співали веснянки та ставили актуальні  питання.

На згадку про зустріч пані Оксана подарувала школярам свої збірки. Літературна зустріч залишила приємні спогади в серцях усіх четвертокласників та прищепила їм любов до мови та рідного слова.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook