Період публікації:

від

до

Категорія:

«Чистота – запорука здоров’я»

Опубліковано: Вівторок, 07 березня 2017 

min
max

З настанням теплої погоди в НВК «Лисовицька середня загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – ліцей» розпочалися сезонні роботи з озеленення та благоустрою території школи, метою яких є озеленення пришкільних ділянок, покращення екологічного стану довкілля та підвищення рівня екологічної свідомості громадян, а також залучення учнів до практичної діяльності з розв’язання проблем навколишнього середовища місцевого значення.

07 березня 2017 року прибирати шкільну територію вийшли всі учні школи-ліцею. Під керівництвом класних керівників вони збирали сміття, підмітали та палили сухе листя.

Директор школи-ліцею Ковалевич С.А. розробила і затвердила заходи щодо проведення благоустрою території школи.

Проект «Чистота – запорука здоров’я» пропонує комплексний підхід до вирішення проблеми забруднення пришкільної території та атмосферного повітря, оскільки для реалізації проекту буде проведено ряд заходів екологічного характеру. Зокрема, акції з очищення, озеленення пришкільної території та проведення заходів екологічної просвіти в школі. У реалізації проекту братимуть участь учні школи, вчителі, батьки, представники органів місцевої влади. Оскільки озеленення буде відбуватись на пришкільній території, це забезпечить в майбутньому належний догляд за саджанцями та кущами.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook