Період публікації:

від

до

Категорія:

Чарівна скарбниця дідуся Кенера

Опубліковано: Вівторок, 07 березня 2017 

min
max

     Кожна цивілізована нація має особистість, яка прославила її на цілий світ. У нас, українців, без сумніву, це Тарас Шевченко. Але окрім отих велетів, у народів ще є й інші, які немало зробили для слави своєї нації. Серед них і Леонід Глібов.

         03.03.2017 року в Мостиській ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів відбулося свято «Чарівна скарбниця дідуся Кенира» , присвячене 190-й річниці з Дня народження письменника.

Ведучі, учні 9 – А класу Галабут Анастасія і Городецька Христина, ознайомили гостей з життєвим і творчим шляхом видатного українського байкаря. На святі прозвучали загадки і акровірші у виконанні учнів 5, 6, 8 –их класів ( Хробак А., Бобко А., Сюта І., Галишак Н., Духнич В., Новотинська В., Андрушко Р., Макар С., ХанасК, Калавай О., Бень С.).

Школярі майстерно прочитали в ролях байки «Вовк і Кіт» (Квіз У., Полюча У., Денис Ю. – 6 – В клас), «Цуцик» (Пиц З., Тормишова А.- М., Стециха В. – 8-А), «Зозуля  та Півень» (Пиц З., Чирська А., Філь Ю. -8-А клас), «Вовк та Ягня» (Лібич В., Федевич В.,Польна С. – 9-А клас).

Пісні «Стоїть гора високая», «Весна», «Про Україну», «Душа поета» стали окрасою свята. Виконали їх солісти Артимович І., Польна Соломія, дует бандуристок у складі Гандз В. ,Врубель І. і ансамбль «Сяйво»

Була оформлена книжкова виставка творів поета й байкаря(Мельник Т.В., Мартинович Л.Я.)

Підготували захід учитель української мови та літератури Сеньківська Н.І. та музичний керівник Макар Г.М.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

"Пробігли дні щасливії, як хвилечки ріки..." "Пробігли дні щасливії, як хвилечки ріки..." Опубліковано: Вівторок, 21 березня 2017        17 березня 2017 року на базі Арламівськоволянської ЗОШ І-ІІ ст. відбувся  показовий виховний захід «Пробігли дні  щасливії, як хвилечки ріки…» , приурочений 190 річниці з дня народження Леоніда Глібова, який підготувала і провела учитель української мови та літератури Галина Кучерук.    ...

Переглядів: 663 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook