Період публікації:

від

до

Категорія:

6 березня відбулося засідання методичної комісії учителів хімії та біології Яворівщини

Опубліковано: Вівторок, 07 березня 2017 

min
max

6 березня 2017 року відбулося засідання методичної комісії учителів  хімії та біології при Новояворівському освітньому окрузі №2 на базі Шклівської ЗОШ І-ІІІ ст. Яворівського району.

Учасники методичної комісії прослухали доповідь вчителя біології Грет Л.П. на тему: «Формування ключових компетентностей на уроках біології через використання сучасних інноваційних технологій».

Також відвідали та обговорили відкритий урок з хімії у 8-В класі, який провела вчитель хімії Серафим Л.Г. на тему: «Кислоти, їх склад, назви, класифікація».  Урок був цікавий, насичений. Для мотивації навчальної діяльності  вчитель вдало  використала відеороботу учнів. Для закріплення набутих знань учні виконали тестові завдання за компʼютером.

Заступник директора з навчальної роботи зазначила, що урок був проведений на високому рівні з використанням інформаційних компʼютерних технологій.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook