Період публікації:

від

до

Категорія:

Підсумки конкурсу «Космічні фантазії» (фото)

Опубліковано: Четвер, 09 березня 2017 

min
max

Напередодні Міжнародного дня Космонавтики (12 квітня) щорічно КЗ ЛОР «ЛОЦНТТУМ» проводить обласний заочний конкурс «Космічні фантазії» серед школярів, які виявляють зацікавленість природничими науками, астрономією, космонавтикою і вміють передати засобами літератури, прикладного та образотворчого митецтва уявлення про Космос, Сонячну систему, заглянути у таємниці безконечного Всесвіту.

На цьогорічний конкурс подано понад 65 творчих робіт учнів загальноосвітніх шкіл та вихованців позашкільних закладів районів та міст області з розділів: «Література, журналістика», «Прикладне та образотворче мистецтво», «Космічна філософія та історія», «Космічне моделювання».

Найбільш активними учасниками конкурсу були вихованці: Бориславської, Золочівської, Сокальської, Стрийської станцій юних техніків; КЗ ЛОР «ЛОЦНТТУМ», КЗ «Центр позашкільної освіти м.Самбора»; Сколівського, Сокальського БДЮТ; МАМ м. Комарно Городоцького району.

Переможці, які здобули перші місця у молодшій віковій категорії (8-12 років): Люшенко Кирило, вихованець гуртка народної творчості Сокальської станції юних техніків за роботу «Крізь терни до зірок»; Сольвар Ольга, вихованка фольклорного гуртка Сокальського БДЮТ за вірш «Планети Сонячної системи»; Щутяк Софія, виховагка  МАМ м. Комарно Городоцького району за малюнок «Народження нової галактики»; Шамрик Артем, вихованець гуртка Сокальської станції юних техніків за модель космічного корабля «Міраж». У старшій віковій категорії (13-16 років) переможцями стали: Лялька Олег, вихованець гуртка технічного дизайну Сокальської станції юних техніків за малюнок «Портал»; Михалець Ірина, вихованка фольклорного гуртка Сокальського БДЮТ за сценарій «Космос і людина»; Шукатка Ярослав, вихованець гуртка «Юний журналіст» Сокальського БДЮТ за роботу «Пошук позаземного розуму і слідів...»; Басалик Ігор, вихованекць ракетомодельного гуртка Сокальської станції юних техніків за модель космічного корабля «Прометей». Всього 33 роботи школярів (наказ КЗ ЛОР «ЛОЦНТТУМ» від 06.03.2017 р. № 25).

Кращі роботи будуть надіслані для участі у Всеукраїнському конкурсі «Космічні фантазії», який організовує Українське молодіжне аерокосмічне об’єднання «Сузір’я».

Матеріал підготувала Топольник Х.В., методист КЗ ЛОР «ЛОЦНТТУМ»

 

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Обласний заочний конкурс «Космічні фантазії» (фото) Обласний заочний конкурс «Космічні фантазії» (фото) Опубліковано: П`ятниця, 16 березня 2018 Обласний заочний  гуманітарний конкурс “Космічні фантазії” проводиться з метою розвитку творчих здібностей у дітей і підлітків, зацікавленості у дослідженнях Землі і Космосу, популяризації знань у галузі природознавчих та гуманітарних наук. Проведення конкурсу сприяє вирішенню таких основних завдань: ...

Переглядів: 2238 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Опубліковано: Четвер, 26 березня 2020 Держкомтелерадіо України з 1 березня по 1 травня 2020 року оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. До конкурсу подаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної сфери, що сприяють утвердженню історичної пам’яті...

Переглядів: 4015 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook