Період публікації:

від

до

Категорія:

Підбито підсумки обласного конкурсу методрозробок серед педпрацівників ПНЗ

Опубліковано: Четвер, 09 березня 2017 

min
max

Підбито підсумки обласного конкурсу методичних розробок серед педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів Львівщини, який з 01 по 28 травня проводив КЗ ЛОР «Львівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді відповідно до Плану заходів на 2017 рік, затвердженого департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації.

На конкурс подано 34 роботи від Сокальської станції юних техніків (6) КЗ ЛОР «Львівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» (5), Камянка-Бузького центру дитячої та юнацької творчості (3), Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Львівської міської ради (3), Сколівського будинку дитячої та юнацької творчості, КЗ «Центр позашкільної освіти м. Самбора» (2), Бродівського районного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (2), Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (2), Центру творчості дітей та юнацтва м.Стрия (2), Золочівської станції юних техніків (1), Стрийської станції юних техніків (1), Буського будинку дитячої та юнацької творчості (1), Жовківського центру дитячої та юнацької творчості (1), будинку дитячої та юнацької творчості Шевченківського району м.Львова (1), Мостиського будинку дитячої та юнацької творчості (1) за напрямками: «Спортивно-технічне моделювання»,  «Прикладна технічна творчість (ПТМ, технічний та архітектурний дизайн, фотовідеосправа)», «Інформаційні комп»ютерні технології», «Радіоконструювання, радіоелектроніка та приладобудування» та «Сучасні питання та методи виховання в ПНЗ».

З позашкільних навчальних закладів науково-технічного профілю області не представив на конкурс роботи педколектив Станції юних техніків міста Борислава та Дрогобицького будинку науково-технічної творчості учнівської молоді.

За висновками журі, проведення цього конкурсу дає можливість знаходити нові форми і моделі роботи в позашкіллі, виявити найбільш творчо обдарованих педагогічних працівників, підтримувати талановитих педагогів, сприяти їх самореалізації, а також стимулювати подальшу творчу педагогічну діяльність особливо серед молодих педагогів-позашкільників. Більшість конкурсних робіт є результатом вагомої роботи та свідчать про подальше зростання фахового рівня конкурсантів. Вони будуть корисними для ознайомлення та подальшого практичного використання педагогами позашкільних навчальних закладів.

Особливістю цьогорічного конкурсу була значна кількість цікавих робіт з напрямку «Інформаційні комп'ютерні технології».

Найбільше (6) переможців серед педагогів Сокальської станції юних техніків. Традиційно сильними є конкурсні роботи позашкільників Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, Золочівської та Стрийської станцій юних техніків, а також Камянка-Бузького та Сколівського центрів дитячої та юнацької творчості.

Переможців нагороджено грамотами КЗ ЛОР «ЛОЦНТТУМ».         

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook