Період публікації:

від

до

Категорія:

Підведено підсумки районної виставки-конкурсу «Природа і фантазія»

Опубліковано: Четвер, 09 березня 2017 

min
max

Відповідно до наказу відділу освіти Самбірської РДА № 01-05/26 від 01.02.2017р. «Про організацію та проведення районної виставки «Природа і фантазія» та з метою розвитку і підтримки творчої активності та здібностей учнів протягом лютого 2017р. було проведено районний етап виставки-конкурсу «Природа і фантазія».

На виставку-конкурс представили роботи Рудківська СЗШ І-ІІІст. ім.В.Жеребного, Сусолівська СЗШ І-ІІІст., Підгайчиківська СЗШ І-ІІІст., Погірцівська СЗШ І-ІІІст., Воютицька СЗШ І-ІІІст. ім І.Добровольського, Дубрівська СЗШ І-ІІст, Новосілківський, Чайковицький НВК, Рудківська гімназія та вихованці Центру дитячої творчості.

Учні представляли свої творчі роботи в номінаціях: аранжування та флористика (панно, картини, вироби з бісеру, композиції з сухоцвітів та штучних квітів, плодів, насіння, шишок); коренепластика (вироби з гілок, коріння); токарство та різьблення (вироби з дерева); витинанки; художнє плетіння (вироби з лози, рогози, соломи); писанкарство; малярство на склі. Найбільш чисельною була відзначена номінація - аранжування та флористика.

В декількох номінаціях представили свої роботи учні Рудківської СЗШ І-ІІІст. ім.В.Жеребного та вихованці Центру позашкільної освіти.

За результатами конкурсу підготовлено проект наказу про підсумки.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook