Період публікації:

від

до

Категорія:

Мовний турнір, присвячений Дню рідної мови у Завадівському НВК

Опубліковано: Четвер, 09 березня 2017 

min
max

У Завадівському НВК під керівництвом вчителя української мови та літератури  Вовчик О.М.,відбувся мовний турнір, присвячений Дню рідної мови. Гаслом турніру були слова:«Від рідного слова ти сил набирайся. Ніколи й ніде ти його не цурайся!»

Метою заходу було показати учням красу та багатство української мови; викликати бажання вивчати рідну мову, милуватися її красою; розвивати усне мовлення, логічне мислення, пам’ять, пізнавальні та пошукові інтереси; виховувати культуру мовлення, любов до рідного слова та почуття гордості за свій  народ, взаємоповагу, вміння працювати в колективі.

У мовному турнірі брали участь команда 6 класу «Вишиванка» та команда 7 класу «Щасливі українці». На виховному заході були такі конкурси: «Поетична мить», « Відгадай слово », «Скоромовка язика не ламає, а вимови навчає», «Хто меткіший та розумніший»,  «Збери літери», «Побач і заспівай», «Показуха»,«Загадки-жарти для уболівальників»,«Метаграми».Також між конкурсами проводили танцювальну паузу. Найбільше уболівальникам та учасникам змагання сподобались конкурси: «Збери літери», в якому учасники з літер повинні були скласти слова та конкурс «Побач і заспівай», де учні мали за побаченою картинкою відгадати та заспівати пісню, цікавим був конкурс «Показуха», в якому капітани команд мімікою та жестами показували фразеологізми, а їх команди відгадували та розтлумачували їхнє значення. Обидві команди показали хороші результати, вміння логічно та творчо мислити. Команда 6 класу «Вишиванка» перемогла у мовному турнірі. Учасники двох команд отримали подарунки та грамоти.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook