Період публікації:

від

до

Категорія:

В літературній майстерні Леоніда Глібова

Опубліковано: П`ятниця, 10 березня 2017 

min
max

Літературну майстерню сміху дідуся Кенира, присвячену 190-річчю від дня народження видатного українського поета-байкаря Л.І.Глібова, провела з учнями-читачами 1-4 класів в НВК "Ракобовтівська ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ"Буського району сільським бібліотекар М. Смолінська.

Метою заходу було розкрити перед читачами неповторний світ творчості Л.Глібова, поглибити знання про його творчість, виховувати прекрасні людські риси.

Під час заходу діти торкнулися найніжніших струн поетичного слова поета, заглянувши до його літературної майстерні. Шолярі також ознайомилися з крилатими висловами Л.Глібова, відгадували кросворд "Дідусь Кенир-незнайомець".
Після цього було проведено невеличкий конкурс на кращого Сміхотвора літературної майстерні.
У підсумку конкурсу названо кращих сміхотворів. Ними стали Зоряна Чорна (4 кл), Анастасія Карпа (3 кл), Святослав Кондюх (2 кл). Діти були нагородженні символічною медаллю "Кращий Сміхотвор літературної майстерні дідуся Кенира".

Немає коментарів

Схожі статті:

Мандрівка у природу Мандрівка у природу Опубліковано: Вівторок, 07 березня 2017 З настанням весни, в НВК «Ракобовтівська ЗОШ І-ІІ ст.–ДНЗ» Буського району учні початкових класів разом із своїм наставником Мороз М.П. здійснили мандрівку в природу з метою вивчення краси рідного краю. До них приєдналися учні 8 класу з вчителем географії Карпою О.Я. Скільки б не говорили ми один...

Переглядів: 311 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook