Період публікації:

від

до

Категорія:

«Тарас Шевченко наш – він для усіх століть…»

Опубліковано: П`ятниця, 10 березня 2017 

min
max

                                                                                                              КОБЗАРЮ!

                                                                  Знов до тебе я приходжу,

                                                                        бо ти для мене совість і закон

В  історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує людство. У перші березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу – Тараса Григоровича Шевченка. 203-ій рік минув з дня народження поета, проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу, своєї землі.

З нагоди дня народження Великого Кобзаря, з метою виховання шанобливого ставлення до українського поета, любові до своєї мови, до Батьківщини у НВК « Бережницький ЗНЗ I-II ст. –ДНЗ» 9.03.2017р. був проведений флешмоб « Шлях до Кобзаря».

У цей же період у навчальному закладі пройшов  конкурс стіннівок між учнями 5- 9 класів, присвячених життю та творчості Кобзаря, а також конкурс малюнків серед учнів 1-4 класів «Творчість Т.Г.Шевченка очима дітей".

Уся творчість Шевченка вчить жити по правді, бачити красу людини в її душевному благородстві й готовності робити іншим добро. Тарас Шевченко - Вільний дух! Його душа ніколи не вмирає.Він  дарував вічність українському слову, передбачив наше майбутнє відродження.

Жоден поет світу не зрівняється з ним у величі своєї любові до свого народу, до України. 

Немає коментарів

Схожі статті:

Вічне слово Кобзаря Вічне слово Кобзаря Опубліковано: Вівторок, 14 березня 2017 Шевченківська весна  ступила на землю. Роковини Тараса Шевченка - особливе свято для України. 9 березня - не просто день народження видатного письменника. Це день духовного народження нашого народу. Саме поява Шевченка засвідчила справжнє народження українців, бо він духовний фундамент  нашого народу....

Переглядів: 176 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook