Період публікації:

від

до

Категорія:

Весна прийшла з Шевченковим словом!

Опубліковано: Четвер, 09 березня 2017 

min
max

Вихованці гуртків КЗ ЛОР ЛОЦКЕТУМ «Екологічне краєзнавсвто» при Яворівському НПП (кер. – Плесак С.М.), «Юні екскурсоводи» (кер.– Тиховська О.А.) та «Екологічне краєзнавство (кер. – Тиховська Д.І) при Івано-Франківській ЗОШ ім. Івана Франка та одне із занять присвятили творчості Т.Шевченка.

9 березня 2017 року діти провели тематичний вечір «Шевченкові слова добра й любові, як слово батьківське в душі ми збережем». Керівники гуртків розповіли дітям моменти непростої долі Кобзаря, а гуртківці декламували улюблені рядки із творів талановитого поета. Урочистості заходу додавали українські вишиванки, які діти одягнули з нагоди свята.

Прихід довгоочікуваної весни асоціюється із прильотом птахів, дзюрчанням, звільнених від криги струмків, цвітінням весняних квітів. Усю красу весняної природи відчував і вміло вкладав у поетичні рядки Тарас Григорович Шевченко. Його творчість надихає покинути запилюжені приміщення, відірватися від захопливих комп’ютерних ігор і вийти на вулицю, аби на власні очі побачити прихід весни.

Плесак С.М.,

керівник гуртка

«Екологічне краєзнавство»

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook