Період публікації:

від

до

Категорія:

"Тарас Шевченко - України син" - урок літературного читання в 3 класі Бориславської ЗСШ-інтернату

Опубліковано: Вівторок, 14 березня 2017 

min
max

9 березня у 3 класі Бориславської ЗСШ-інтернату був проведений урок з літературного читання: «Тарас Шевченко – України син».

Урок підготувала та провела класовод Мельник Г.Є. На урок було запрошено другу підгрупу класу – вчитель Романів Н.В. та вчителя української мови та літератури Тимочка Л.В..

Вчителі на уроці старалися розширити знання учнів про життя Т.Г.Шевченка, ознайомити з деякими відомостями про раннє дитинство поета, а також розвивати навички виразного читання, збагачувати словниковий запас дітей, вчили робити висновки з прочитаного, спонукали до глибшого ознайомлення з біографією великого Кобзаря, виховували гордість за духовну спадщину українського народу.

До уроку було підготовлено наочність: плакати, портрет Т.Г.Шевченка, вишиванки – все це допомогло розкрити красу поетичних образів, домогтися замилування учнями поетичним малюнком природи, сприяло вихованню любові до рідного краю.

Учні читали напам’ять вірші, самостійно підготували невеликі повідомлення про Кобзаря.

«Ізюминкою» уроку було те, що вчитель Тимочко Любомир Володимирович на акордеоні виконав пісні на слова поета: «Садок вишневий коло хати», «Реве та стогне Дніпр широкий». Він чудово співав, прочитав «Заповіт» польською мовою.

Урок був насичений цікавим матеріалом. Діти вчитувалися, вслухалися у Шевченкове слово!

 

Мельник Г.Є.,Романів Н.В. –класоводи, Тимочко Л.В. – вчитель української мови та літератури

Немає коментарів

Схожі статті:

 Інтегрований урок літературного читання і  розвитку зв'язного мовлення  в 3 класі Бориславської ЗСШ-інтернату Інтегрований урок літературного читання і розвитку зв'язного мовлення в 3 класі Бориславської ЗСШ-інтернату Опубліковано: Понеділок, 20 листопада 2017 Осінь -  пора  яскравих вражень . Природа -  художниця  майстерно розмалювала крони дерев, позолотою посипала, гармонійно поєднала  жовті і жовтогарячі кольори.  Ці барви настільки виразні , що не  помітити їх просто неможливо. Осіннє  довкілля настільки розкішне , що справді – це торжество природи, ...

Переглядів: 552 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Урок з англійської мови в 3 класі Бориславської ЗСШ-інтернаті Урок з англійської мови в 3 класі Бориславської ЗСШ-інтернаті Опубліковано: Вівторок, 26 лютого 2019 13 лютого  2019 року у Бориславській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІІ ст. у 3 класі відбувся цікавий  урок з англійської мови на тему «Фрукти та овочі», який провела вчитель англійської мови Комарницька І.І. На уроці були використані різні ігрові методи для закріплення вивченого лексичного...

Переглядів: 335 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook