Період публікації:

від

до

Категорія:

Триває конкурс на здобуття стипендії «Річна плюс» та «Річна» для навчання на бакалаврських програмах УКУ

Опубліковано: Вівторок, 04 квітня 2017 

min
max

Триває конкурс на здобуття стипендії «Річна плюс» та «Річна» для навчання на бакалаврських програмах Українського католицького університету.

Академічна стипендія «Річна Плюс» покриває 90 % внеску студента за 1-ий рік навчання, 75 % – за 2-ий, 50 % – за 3-ій, 30 % – за 4-ий (за умови виконання вимог зі збереження стипендії). Стипендія також покриває оплату за проживання в Колегіумі протягом навчального року за умови зарахування на формаційну програму в Колегіумі. Розмір щомісячних коштів, які стипендіатові нараховують для покриття витрат на харчування, книжки чи транспорт, складає 1 200 грн (до оподаткування). Ці кошти виплачуються протягом 10 навчальних місяців в році (не більше двох років).

Академічна стипендія «Річна» покриває 90 % внеску студента (ціни освітньої програми) за 1-ий рік навчання, 75 % – за 2-ий, 50 % – за 3-ій, 30 % – за 4-ий (за умови виконання вимог зі збереження стипендії).

Перший та обов’язковий етап для претендентів на ці типи стипендій – онлайн-тестування. Завдання будуть доступні до 21 квітня 2017 року (включно) за посиланням.

Відбір кандидатів на стипендію «Річна Плюс» та «Річна» серед абітурієнтів бакалаврських програм відбувається в декілька етапів:

  • виконати завдання онлайн-тестування;
  • подати електронну заявку (посилання буде активним на сторінці онлайн-тестування, внизу – після того, як Ви пройдете тест і надішлете свої відповіді; Вам потрібно заповнити електронну заявку лише один раз);
  • написати мотиваційний лист і привезти його на тестування в Університеті;
  • пройти співбесіду.

Передумовою отримання стипендії є також високі показники ЗНО. Для академічної стипендії «Річна Плюс» сертифікат ЗНО з профільного предмету повинен бути більше/рівно 190 балів, а бали 2-х інших сертифікатів ЗНО мають бути більше/рівно 185 балів. Або ж конкурсний бал, що формується з 3-х сертифікатів ЗНО, середнього балу атестата, балів за особливі успіхи, становить не менше 182/200 балів.

До 30 червня 2017 року всі кандидати отримають повідомлення щодо результатів відбору.

Детальну інформацію про умови вступу в УКУ, стипендії та перелік бакалаврських програм можна отримати ТУТ.

Немає коментарів

Схожі статті:

Триває прийом заявок на навчання або стажування у вишах Латвії – податися можуть студенти та науковці Триває прийом заявок на навчання або стажування у вишах Латвії – податися можуть студенти та науковці Опубліковано: П`ятниця, 01 березня 2019 Державне агентство з питань розвитку освіти Латвійської Республіки пропонує українським студентам та вченим продовжити навчання або дослідження у закладах вищої освіти Латвії. Програма буде реалізована у 2019/2020 навчальному році. Пропозиція поділена на три блоки: стипендії на навчання для...

Переглядів: 399 Коментарів: 0

Вища освіта

КНР виділила 60 стипендій на навчання та стажування для українців КНР виділила 60 стипендій на навчання та стажування для українців Опубліковано: Понеділок, 11 лютого 2019 Китайська Народна Республіка виділила 60 стипендій для українців на 2019/2020 навчальний рік. Вони надані відповідно до Угоди про співробітництво між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти КНР. Навчання проходитиме на таких рівнях: бакалавр, магістр, аспірант, стажер. Прийом...

Переглядів: 598 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook