Період публікації:

від

до

Категорія:

Весна красна уже прийшла

Опубліковано: Вівторок, 14 березня 2017 

min
max

Весняне свято в дитячому садку – завжди радісне і світле. Адже присвячене воно пробудженню природи, вшануванню пам’яті  генія українського народу Т.Г.Шевченка.

09.03.2017 року  у Жулинському ДНЗ відбулося засідання школи педагогічного досвіду музичних керівників дитячих садків району. У першій частині семінару слухачі мали можливість переглянути музичне свято «А вже весна прийшла», яке уміло підготували музичний керівник Федунів Н.В. та вихователі установи, не залишилися осторонь і батьки вихованців. Креативно, продумано і ретельно організоване свято наповнило дошкільнят всім необхідним для їх розвитку.

Цей день відрізнявся від інших особливим оформленням приміщення, нарядністю одягу  дітей і дорослих, це було вікно  у хвилюючий світ музики, поезії, захоплюючих ігор, це спільні переживання, радісне усвідомлення власних творчих можливостей, очікування дива, радість від сюрпризів.

Під час теоретичної частини семінару були розглянуті питання щодо виховання гармонійно розвинутої, естетично й творчо спрямованої особистості дитини, яке розкрила музичний керівник Жулинського ДНЗ Федунів Н.В. Про значення артикуляційної та дихальної гімнастики у вокальній роботі з дошкільниками виступила методист РМК Рудник М.С. Також присутні переглянули цікаву презентацію з досвіду роботи музичного керівника Федунів Н.В.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook