Період публікації:

від

до

Категорія:

Методоб’єднання класних керівників Нежухівського освітнього округу

Опубліковано: Вівторок, 14 березня 2017 

min
max

13 березня   в Нежухівській СЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося чергове засідання методоб’єднання  класних керівників Нежухівського освітнього округу. Було проведено  виховні години «У моєму серці Україна»(9 клас, класний керівник Калічак І.І.) та «Весна, як мама, ніжна і прекрасна» (3-Б клас, класний керівник Сулик Н.А.)

Учні 3-Б класу зустріли гостей весняним настроєм. Їх виступ був змістовним і цікавим. У різних іграх, чарівній казці «Квітка для мами», декламуванні віршів, піснях розкривалися таланти третьокласників. Діти були щирі в почуттях до своїх матусь і бабусь. Всім надовго запам’ятається це свято.

Учні 9-го класу довели, що Україна для них - понад усе. Школярі показали глибокі знання про рідну державу, народні символи, Конституцію України, звернули увагу на те, що родина та материнська мова – підвалини, на яких тримається держава. Дев’ятикласники, згадавши Революцію Гідності, вшанувавши хвилиною мовчання Небесну Сотню, проявили свою позицію щодо майбутнього країни: Україна буде іншою державою, яку зроблять кращою вони самі.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook