Період публікації:

від

до

Категорія:

Безкоштовне забезпечення дітей ортопедичними устілками

Опубліковано: Вівторок, 14 березня 2017 

min
max

Здоров’я дітей - здоров’я нації. Здоров’я нації – це показник цивілізованості держави, її соціально-економічного становища.

Відповідно до листа відділу освіти Стрийської РДА від 09 лютого 2017 року, з метою покращення здоров’я дітей школи-ліцею та повноцінного його розвитку, формування культури здоров’я директор С.А. Ковалевич поширила інформацію серед батьків та сприяла роботі по забезпеченню дітей шкільного віку ортопедичними устілками.

13 березня 2017 року в НВК «Лисовицька середня загальноосвітня школа І-ІІІ ст. - ліцей» завітали представники ПП «Ортотоп» з пропозицією щодо безкоштовного забезпечення дітей шкільного віку ортопедичними устілками (системою ортезів на нижні кінцівки, безшарнірні). Для цього всі учні школи пройшли медичний огляд у лікаря-ортопеда на відповідному медичному обладнанні та мають надати необхідний пакет документів. Під час огляду виявилося багато учнів, які потребують таких устілок. Також  чимало дітей отримало слушні поради під час консультації.

Чекаємо на устілки, які зроблять нашу ходу легкою, пружною та приємною.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook