Період публікації:

від

до

Категорія:

«Тарас Шевченко – національний пророк і велет духу»- година спілкування в 6 та 8 класах Бориславської ЗСШ-внтернату

Опубліковано: Вівторок, 14 березня 2017 

min
max

10 березня у 6 та 8 класах відбулася відбулася година спілкування на тему «Тарас Шевченко – національний пророк і велет духу».

Захід підготували класні керівники Комарницька І.І.  та Думич М.М.

Метою було закріпити знання учнів про творчість Т.Г. Шевченко, розвивати мовлення, мислення, увагу, виховувати любов до книги, бажання читати твори Т.Г.Шевченка.

Діти пригадали основні факти з біографії Т.Шевченка, вчителі разом з дітьми обговорювали репродукції картин Л.Жемчужникова, а також репродукції картин самого Шевченка, працювали з виставкою книг.

 Учні 6 і 8 класів читали напам’ять вивчені вірші відомого поета українською та англійською мовами, слухали пісні на Шевченкові слова.

Наприкінці свята переглянули документальний фільм про Тараса Шевченка,презентацію цікавих фактів про життя і творчість нашого письменника, поета та художника.

Підсумок години спілкування зробили самі учні,обговорюючи слова із «Заповіту»:

 І мене в сім’ї великій,

В сім’ї вольній, новій,

Не забудьте пом’янути

Незлим тихим словом.

 

Думич М.М., Комарницька І.І.,класні керівники

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Година спілкування «Добро і милосердя в нас і поруч з нами.» Година спілкування «Добро і милосердя в нас і поруч з нами.» Опубліковано: Середа, 23 жовтня 2019 Днями в 4 класі  Бориславській загальноосвітній са наторній школі -інтернат  відбулася година спілкування на тему: «Добро і милосердя в нас і поруч з нами.»  Доброта й милосердя були завжди притаманні нашому народові. Цілком природним вважалося допомогти нещасному, поділитися шматочком хліба з голодним,...

Переглядів: 489 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Година спілкування«Алкогольна трясовина» Година спілкування«Алкогольна трясовина» Опубліковано: Середа, 03 квітня 2019  Алкоголь дуже дорого обходиться суспільству. Чим він небезпечний? Таким питанням розпочала  годину розв’язування проблемної ситуації, яка склалася у класному колективі на тему «Алкогольна трясовина», вихователь 8-х класів Бориславської ЗСШ-інтернату Гайгель О.В. в рамках проекту «Гра власним життям» Під...

Переглядів: 575 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook