Період публікації:

від

до

Категорія:

27-ма річниця підняття Прапора над міською радою м.Стрия

Опубліковано: Середа, 15 березня 2017 

min
max

14 березня 1990 року в Стрию над будівлею міської ради вперше в Україні за часів радянського панування було піднято національний синьо-жовтий прапор України. Відтоді щороку в цей день стрияни відзначають цю подію. Цього року вшанувати 27-у річницю підняття прапора над міською радою м.Стрия прийшли учні 8-10 класів шкіл міста. Акція, яка проходила на Майдані Незалежності, розпочалася з виконанням Державного гімну України.

Вступне слово виголосила голова учнівського парламенту М.Мартинів. Вірш В.Романюка «Прапор» продекламував учень Стрийської ЗШ №4 В.Малярчук. Перед школярами виступив учасник першого підняття прапора над міською радою м.Стрия В.Бичко.

Лідери учнівського парламенту виконали пісню про Україну. Під звуки музики учні вишикувалися на контурах умовної карти України. Наше місто було відзначено національним синьо-жовтим прапором. Як і 27 років тому, у нашому місті пролунало молоде і завзяте «Слава Україні!», яке дружно скандували учасники акції.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Державний прапор для воїнів АТО (Мостиська ОТГ) Державний прапор для воїнів АТО (Мостиська ОТГ) Опубліковано: П`ятниця, 22 грудня 2017  День Збройних Сил України святкують  6 грудні 2017 року, учні 1- 11класів  Мостиського ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів,  написали  привітання, побажання воїнам АТО на державних прапорах, які будуть відправлені нашим хлопцям на передову. Їх б’ють, а Вони стоять. Їх труять газом,а Вони не здаються Їх...

Переглядів: 434 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook