Період публікації:

від

до

Категорія:

Виховне заняття з використанням конструктора LEGO «Твоє ім’я – твій друг»

Опубліковано: Середа, 15 березня 2017 

min
max

Сьогодні, 15 березня, у Великолюбінському  НРЦ вихователь Строцька О.М.  провела виховне заняття з використанням  конструктора LEGO «Твоє ім’я – твій друг»

Мета: розповісти дітям про історію виникнення імен, про їхнє значення в житті людини, формувати у вихованців розуміння поняття «добре ім’я», розвивати увагу, фантазію, дрібну моторику рук за допомогою конструктора LEGO; виховувати у дітей гуманність, людяність.

На початку заняття вихователь запропонувала дітям виконали творче завдання «Веселка наших імен», де кожна дитина на окремому аркуші паперу кольоровим фломастером написала своє імя. Після цього аркуші з іменами прикріпили до класної дошки у вигляді веселки.

Далі вихователь розповіла вихованцям про історію імен, про традиції,які були раніше, коли потрібно було обирати ім’я дитині.

Вихователь звернула увагу дітей на те, що людину цінять не за те, що в неї гарне ім’я, а за добрі вчинки, сумлінну працю, щирість та розум.

На занятті вихованці  з великим задоволення викладали своє ім’я з конструктора LEGO.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Розваги та творча робота до Дня захисника України в НРЦ  «Левеня» Розваги та творча робота до Дня захисника України в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 Щедра осінь багата не тільки врожаєм, але і визначними датами та святами. От і День захисника України – свято, що відзначається в нашій державі 14 жовтня у день св. Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. Наші дошкільнята в ІІ відділенні НРЦ «Левеня» з радістю та гордістю...

Переглядів: 627 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Тиждень безпеки дорожнього руху в НРЦ  «Левеня» Тиждень безпеки дорожнього руху в НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 25 травня 2018 В рамках Тижня безпеки дорожнього руху з 21.05 по 25.05.2018 року  в НРЦ «Левеня» педагогами закладу було проведено  ряд  заходів, які сприяли поглибленню, удосконаленню та  систематизації знань вихованців про правила дорожнього руху. Протягом Тижня у  всіх вікових  групах з дітьми проводилися бесіди,...

Переглядів: 375 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook