Період публікації:

від

до

Категорія:

Атестація педагогічних працівників у 2016 -2017 н.р.

Опубліковано: Понеділок, 20 березня 2017 

min
max

Атестація – це процес оцінювання професійно-педагогічної компетентності вчителя, продуктивності його роботи та визначення його відповідності посаді, яку він займає, рівня кваліфікації.

Cьогодні, 20 березня у КЗ ЛОР «Великолюбінський навчально-реабілітаційному центрі І-ІІ ст.» відбулась чергова атестація педагогічних працівників.

На підсумковому засіданні був присутній заступник голови львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, завідувач відділом соціально-економічного захисту і заробітної плати Калин Мар’ян Миронович.

Атестувались 7 педагогічних працівників: 2 вихователі та 5 вчителів.

Таким чином, атестація педагогічних працівників КЗЛОР «Великолюбінський НРЦ» 2016-2017 н.р. пройшла успішно, що надало широкі можливості для розвитку творчої майстерності тих, хто їй підлягав.

Атестаційна комісія в подальшому буде працювати над удосконаленням форм і методів проведення атестації.

Атестація є саме тим чинником, що не тільки сприяє особистісному, професійному зростанню педагогів, стимулюванню безперервності освіти, активізації творчої ініціативи та визнанню досягнень, а й сприяє підвищенню відповідальності за результати роботи та забезпечує соціальний захист компетентної педагогічної праці.

Немає коментарів

Схожі статті:

Заклади профосвіти мають дистанційно провести атестацію випускників – лист МОН Заклади профосвіти мають дистанційно провести атестацію випускників – лист МОН Опубліковано: Середа, 08 квітня 2020 Якщо державна кваліфікаційна атестація випускників профтехів припадає на період карантину, заклад має організувати її у дистанційній формі. Таке роз’яснення надає Міністерство освіти і науки у листі щодо завершення навчального року в профтехах, який був розісланий 8 квітня 2020 року. «Зараз ми маємо...

Переглядів: 5411 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Точка опори для здобутків і звершень Точка опори для здобутків і звершень Опубліковано: Понеділок, 08 квітня 2019  Відділ освіти Мостиської районної державної адміністрації 04 квітня 2019 року провів засідання атестаційної комісії ІІ рівня . Мета атестації педагогічних працівників – стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, зростання їх професійної...

Переглядів: 356 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook