Період публікації:

від

до

Категорія:

«Вчимося себе захищати» - година спілкування в 4 класі Бориславської ЗСШ-інтернату

Опубліковано: П`ятниця, 24 березня 2017 

min
max

24 березня в 4 класі Бориславської ЗСШ-інтернату під керівництвом вихователя Семйоник М.М. пройшла цікава та, особливо актуальна  сьогодні,  година спілкування на тему: «Вчимося себе захищати».

 Оскільки учні 4 класу – це вже майбутні випускники початкової школи, діти, у яких вже сформовані власна позиція, чіткі знання та мотивація, то ж досить простою та продуктивною була взаємодія на уроці.

Учні з помітною цікавістю вслухалися в теоретичну частину бесіди, взяли активну участь в обговоренні певних екстремальних ситуацій, що можуть виникнути в житті будь - якої людини, намагалися знайти вихід. Гармонійно та реально діти розігрували свої ролі в ситуаціях, придуманих їм для наочності.

Особливо учням сподобалась інтерактивна гра «Світлофор», де діти самі себе змогли перевірити у знаннях правил безпеки на вулиці, під час екскурсій, правил поведінки з незнайомцями, правил спілкування в інтернеті і т.д.

Школярі з радістю взялись за створення власної «абетки безпеки», де записували основні правила, що допоможуть їм постійно бути захищеними і не боятись жодних непередбачуваних ситуацій.

Основне, що наші учні, дуже відповідальні та уважні, вміли самостійно зробити розумні висновки, що саме від них самих, від їх поведінки, ставлення до навколишнього світу, від дотримання або, навпаки, ігнорування певних нескладних, але дуже потрібних правил залежить їхня безпека, їхнє здоров’я, часто навіть життя. І головне, що дотримання даних норм поведінки робить їхнє життя не тільки безпечним, але й радісним та щасливим.

Доказом результативності та сприйняття учнями бесіди був красивий «смайлик» на дошці та веселих обличчях наших дітей.

 

Семйоник М.М., вихователь

Немає коментарів

Схожі статті:

Година спілкування«Добро починається з тебе» Година спілкування«Добро починається з тебе» Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 Днями в 4 класі  Бориславській загальноосвітній санаторній школі -інтернат  відбулася година спілкування на тему: «Добро починається з тебе»  Ця  виховна година є дуже актуальною у теперішній час, адже на світі багато зла, люди не виявляють доброти, милосердя один до одного. Через рольові ігри, моделювання...

Переглядів: 485 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

 Година спілкування - "Сто метрів до Європи" Година спілкування - "Сто метрів до Європи" Опубліковано: Вівторок, 05 грудня 2017 Наприкінці листопада, в рамках євротижня, що проходив в Бориславській ЗСШ-інтернаті, у 5-му класі цікаво та змістовно пройшла година спілкування "Сто метрів до Європи", яку підготувала та провела вихователь Кузьміна М.І. Діти знайомилися з країнами-сусідами нашої держави, з їхніми святинями: державними...

Переглядів: 549 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook